Paraziták ellen Tafedim teával

Honnan származik az Euphorbia hirta? Milyen felhasználási formái voltak ismertek korábban a néphagyomány szerint? 

Még több információ a Tafedim tea hatóanyagáról

Honnan származik az Euphorbia hirta?

A tafedim tea fő hatóanyagát képező Euphorbia hirta nevű gyógynövény az Euphorbiaceae család, azon belül az - egéybként körülbelül 1600 taggal rendelkező - Euphorbia nemzetség tagjai közé sorolandó. Az Euphorbia nemzetségbe tartoznak többek között az E. lathyris, az E. ipeacamanta, továbbá a tafedim tea alapját képező Euphorbia hirta. 

Az Euphorbia hirta pántrópusi származású gyógynövény: Amerika trópusi területein őshonos, s leginkább nyílt, füves területeken, továbbá utak mentén fellelhető. Az amerikai őslakosok a néphagyomány szerint a malária gyógyítására és lázcsillapításra alkalmazták, többek között a csonttöréses lázként is ismert dengue-láz kezelésére.

 

Tafedim tea termékek

Tafedim tea 25 filter

Tafedim tea 25 filter

Az antivirális és antibakteriális hatással rendelkező tafedim tea enyhíti a gyomor- és bélpanaszokat, valamint jótékony tulajdonságaival segíthet a légúti betegségek tüneteinek kezelésében. Enyhe vízhajtó.

Ár: 2790 Ft
Megnézem

Fitotree ParazitaölőKapszula 60 db (Natur Tanya)

-9% Fitotree Parazitaölő Kapszula 60 db (Natur Tanya)

Gomba-és parazita ellenes, beleértve az egysejtűellenes, vírus- és baktériumölő hatást. Parazita és gombaölő hatóanyagok, melyeket erőteljes fellépés jellemez candida, egysejtű paraziták (protozoák) és férgek ellen.

Ár: 5790 Ft
6380 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!