Paraziták ellen Tafedim teával

Honnan származik az Euphorbia hirta? Milyen felhasználási formái voltak ismertek korábban a néphagyomány szerint? 

Még több információ a Tafedim tea hatóanyagáról

Honnan származik az Euphorbia hirta?

A tafedim tea fő hatóanyagát képező Euphorbia hirta nevű gyógynövény az Euphorbiaceae család, azon belül az - egéybként körülbelül 1600 taggal rendelkező - Euphorbia nemzetség tagjai közé sorolandó. Az Euphorbia nemzetségbe tartoznak többek között az E. lathyris, az E. ipeacamanta, továbbá a tafedim tea alapját képező Euphorbia hirta. 

Az Euphorbia hirta pántrópusi származású gyógynövény: Amerika trópusi területein őshonos, s leginkább nyílt, füves területeken, továbbá utak mentén fellelhető. Az amerikai őslakosok a néphagyomány szerint a malária gyógyítására és lázcsillapításra alkalmazták, többek között a csonttöréses lázként is ismert dengue-láz kezelésére.

 

Tafedim tea termékek

Tafedim tea 25 filter

Tafedim tea 25 filter

Az antivirális és antibakteriális hatással rendelkező tafedim tea enyhíti a gyomor- és bélpanaszokat, valamint jótékony tulajdonságaival segíthet a légúti betegségek tüneteinek kezelésében. Enyhe vízhajtó.

Ár: 2990 Ft
Megnézem

Herby's Teafa olajAusztrál 10ml

Herby's Teafa olaj Ausztrál 10ml

100% tisztaságú ausztrál teafaolaj - felhasználási javaslat: Kozmetikai alapanyagként, bőr- és hajápoláshoz, párologtatáshoz.

Ár: 1275 Ft
Megnézem

Bálint Esszenciálisteafaolaj 30ml

Bálint Esszenciális teafaolaj 30ml

Külsőleg alkalmazható a bőr fertőzéses és gombás megbetegedéseinek kezelésére, pattanásra, korpásodásra, száj és fogínygyulladásra, lábfürdőhöz, rovarcsípés okozta viszkető érzés enyhítésére.

Ár: 2690 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!