Egyedülálló, Euphorbia hirtát tartalmazó termékek

Mi is az az Euphorbia hirta?

Az Euphorbia hirta egy antioxidáns, vírus- és baktériumölő, antiallergén, gyulladáscsökkentő hatóanyagokkal rendelkező gyógynövény. Teája, mely tafedim tea néven is ismeretes, számos egészségvédő hatással rendelkezik.

Milyen jótékony hatásokkal járhat a tafedim tea fogyasztása?

A tafedia elősegítheti immunrendszerünk védekezőképességének fenntartását, csökkentheti a gyulladásokat, enyhítheti a torokfájás, a heveny hörghurut és a krónikus köhögés kellemetlen tüneteit, csökkentheti a légúti irritációt. Külsőleg is alkalmazhatjuk különféle csípések által okozott viszketés csökkentésére, továbbá az ekcéma vagy pikkelysömör tüneteinek kezelésére. A tafedim teából készült főzet alkalmazható a különböző eredetű szemirritáció és szemgyulladások kezelésére. 

Tafedim tea

Milyen egyéb tafedim termékek érhetők el?

Tafedim-kínálatunkban a tea mellett tafedim szappantafedim natúr krém, tafedim natúr gél, továbbá tafedim ajakápoló is megtalálható.

Tafedim termékek a Multi-vitamin.hu kínálatában

Hogyan készíthető el a tafedim tea?

Az általunk forgalmazott Tafedim teát más, filteres teákhoz hasonlóan készítsük el: a filterre öntsünk forrásban lévő vizet, s amint kissé kihűlt, már fogyaszthatjuk is! Jó egészséget kívánunk! :)

Miért érdemes tafedim szappant alkalmazni?

A Tafedim szappan az antibakteriális és antivirális, gyulladáscsökkentő hatással rendelkező gyógynövény, az Euphorbia hirta kivonatát, valamint egyéb természetes anyagokat tartalmaz. Az Euphorbia hirta természetes fájdalomcsillapító tulajdonsággal rendelkezik és csökkentheti a gyulladásokat. 

Tafedim kézműves szappan

Hogyan alkalmazzuk a Tafedim natúr krémet?

A Tafedim natúr krém az Euphorbia hirta kivonata mellett természetes bőrápoló növényi olajokat, vitaminokat és hidratáló komponenseket tartalmaz. A Tafedim natúr krémet szükség szerint vigyük fel a kívánt bőrfelületre, majd lágyan masszírozzuk a bőrbe. 

A Tafedim ajakápolóról

Az egyedülálló Tafedim ajakápoló az antibakteriális, gyulladáscsökkentő hatású gyógynövény (Euphorbia hirta) kivonata mellett egyéb természetes anyagokat tartalmaz.

Tafedim ajakápoló

Tafedim tea termékek

Tafedim tea 25 filter

Tafedim tea 25 filter

Az antivirális és antibakteriális hatással rendelkező tafedim tea enyhíti a gyomor- és bélpanaszokat, valamint jótékony tulajdonságaival segíthet a légúti betegségek tüneteinek kezelésében. Enyhe vízhajtó.

Ár: 2990 Ft
Megnézem

Tafedim gél 50 ml

Tafedim gél 50 ml

Rengeteg Euphorbia terem a világon a különböző kontinenseken és sokuk tartalmaz gyógyító hatóanyagot, de mellette mérgező anyagot is, aminek következtében nagyon kevés Euphorbia gyógynövény.

Ár: 2995 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!