Tafedimtea rendelése

Tafedim tea a gyomor- és bélrendszeri gyulladások enyhítésére

A Tafedim tea képes különböző eredetű gyomor- és bélrendszeri gyulladások enyhítésére. Legyen az fertőzéses gyomorhurut, reflux okozta gyomor- vagy nyombélfekély vagy átmeneti, IBS okozta bélpanasz.

Az Euphorbia Hirtáról

Hasmenéssel járó fertőzések esetén bizonyult különösen hasznosnak, mivel lassítja a bélperisztaltikát, ennek köszönhetően a belekben visszaszívódik a víz, vagyis nem fog távozni a széklettel. Alkalmazása különösen javasolt bélhurutot okozó fertőzések megjelenésekor, a járvány alatt naponta legalább 1-2 csésze Tafedim tea elfogyasztása ajánlott.

Refluxra Tafedim tea

A reflux kellemetlen tüneteit szinte mindenki ismeri, a legtöbb ember élete során legalább egyszer tapasztal gyomorégést, sokan pedig átesnek gyógyszeres reflux-kezelésen is. A reflux tünetei igen széles palettán mozognak, elsősorban a gyomorégés jellemző, de előfordulhat hasi fájdalom, égő érzés a mellkasban, a visszafolyt sav által okozott torokfájás és irritáció sem ritka.

Reflux gyakran alakul ki rossz táplálkozási és életmódbeli szokások miatt, a fehérliszt és a finomított cukrok, a kávé és dohánytermékek mértéktelen fogyasztása kedveznek a reflux kialakulásának. Idegesség és tartós stressz hatására is sokszor alakulnak ki emésztési problémák, legfőképpen reflux.

A reflux diéta betartása mellett bizonyos étrend-kiegészítők is hasznosak lehetnek a reflux kezelésében, például a Tafedim tea. Naponta 2-3 csészével fogyasszunk el belőle minden főétkezésnél, a tünetek enyhülése után elég naponta 1-2 csésze.

Nem-szteroid gyulladáscsökkentő gyógyszerek alkalmazása esetén külüönösen ajánlott a Tafedim tea fogyasztása, mivel az említett gyógyszerek leggyakrabban jelentkező mellékhatása a gyomorégés és a reflux. A kezelés ideje alatt minden nap igyunk meg legalább 2 csésze Tafedim teát, a gyógyszeres kezelés befejeztével még 2 hétig folytassuk a Tafedim tea alkalmazását.

Bélgyulladások esetén a Tafedim teán kívül szóba jöhet az aloe vera gél, valamint a körömvirág és a kamilla tea. Az aloe vera gél hatékony gyulladáscsökkentő, akár krónikus bélpanaszok enyhítésében is segítségünkre lehet. A körömvirág és a kamilla tea elsősorban akut panaszokat képes mérsékelni.

Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!