GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések (Tafedim tea)

Mi az a tafedim tea, és milyen hatással van a szervezetre?

A tafedim tea olyan növényből készül, melyben magas az euphorbia hatóanyag, ami számos problémára kiváló, többek között fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatással is bír, valamint daganat visszafejlesztő és antivirális tulajdonsága is ismert. 

Milyen összetevők találhatók a tafedim teában?

A tafedim tea az Euphorbia hirtae gyógynövényből készül, ami Afrikában őshonos, 1 filter jellemzően 1g Euphorbia hirtát tartalmaz. Egy filtert 2 deci forró vízben javasolt feloldani és naponta maximum 3 főzet fogyasztható.

Milyen egészségügyi előnyökkel járhat a tafedim tea fogyasztása?

A tafedim tea rengeteg problémára kiváló hatást gyakorol, többek között remek fájdalomcsillapító, legyen szó ízületi vagy belső szervi fájdalomról, ezen kívül gyulladáscsökkentő, antivirális, antibakteriális hatása is ismert, de görcsoldásra és gyomor-, bélpanaszokra is szokták alkalmazni. Reflux és gyomorproblémák

Van-e valamilyen mellékhatása a tafedimteának?

Nem ismeretes mellékhatás a javasolt adagolás mellett, de ha mégis furcsaságokat tapasztalnánk, hagyjuk abba a tea fogyasztását.

Milyen gyakran lehet fogyasztani a tafedimteát, és mennyi idő alatt érhető el hatása?

A tafedim teából naponta 3 csészével lehet inni, egy filter jellemzően 1g euphorbia hirtát tartalmaz, amit 2 deci forró vízben szükséges feloldani. Amennyiben 2 nap után nem enyhülnek a panaszaink, okvetlen forduljunk kezelőorvosunkhoz.

Milyen típusú tafedim tea áll rendelkezésre, és mi a különbség közöttük?

Csak egyféle tafedim tea létezik, de számos tafedim termék is létezik, rendelkezésre áll tafedim balzsam, tafedim gél, tafedim szappan és tafedim ajakbalzsam is. Ezekben a termékekben is fellelhető az Euphorbia Hirta vagy a kivonata.

Lehet-e a tafedimtea segítségével fogyókúrázni vagy súlycsökkentő célokat elérni?

A Tafedim Tea fő összetevője az Euphorbia Hirta, ami ismert számos egészségügyi hatásáról. Ezek közé tartozik az asztma tüneteinek az enyhítése, a gyomor-bélrendszeri problémák lehetséges kezelése, a sebgyógyulás elősegítése és a daganatok kialakulásának a megakadályozása. Arról azonban nincs konkrét említés, hogy a fogyásban segítene, vagy hogy a fogyási célok eléréséhez használnák. Lényeges megjegyezni, hogy az Euphorbia Hirta nagy mennyiségű fogyasztása hányást válthat ki, így a terhes nőknek kerülniük kell a használatát.

Milyen tapasztalatokat osztottak meg az emberek a tafedimtea fogyasztásával kapcsolatban?

Jellemzően pozitív véleménnyel vannak a teáról, sok hozzászólás olvasható a világhálón, ahol kifejtik, hogy a tea miként segített a panaszaikon.

Hogyan készíthető el a tafedim tea?

A tafedim tea elkészítése a következőképpen történik: egy filter tasakot 2 dl forró vízbe kell tenni és hagyni kiázni. Körülbelül 10 perc elteltével emeljük ki a filtert és ihatjuk éhgyomorra vagy két étkezés között, cukorral és cukor nélkül egyaránt. Felnőtteknek naponta 2-3-szor 1 filter fogyasztása javasolt, 12 éven felülieknek pedig 2-szer egy filter.

Van-e bármilyen korlátozás a tafedim tea fogyasztására vonatkozóan (pl. terhesség vagy egyéb egészségügyi állapotok esetén)?

Terhes nőknek nem javasolt a tafedim tea fogyasztása, mivel esetükben hányást okozhat, illetve, ha bármilyen furcsaságot érzékelünk az alkalmazás során, hagyjuk abba a fogyasztását.

Hogyan lehet megvásárolni a tafedim teát, és milyen márkákat vagy gyártókat érdemes választani?

A tafedim teát számos helyen megvásárolhatjuk, gyógyászati boltokban, herbáriákban egyaránt, de online is megrendelhetjük, például webáruházunkból is beszerezheti. Tefadim teából egy típusú létezik, de számos más termék is van, melyekben megtalálható a hatóanyag, többek között rendelkezésre állnak samponok, gélek és ajakbalzsamok is.

Milyen forrásokból lehet további információkat szerezni a tafedim teával kapcsolatban?

A tefadim teával kapcsolatban rengeteg mindent találhatunk az interneten, olvashatunk fórumokat, véleményeket, szakemberektől is beszerezhetünk információkat, de böngészhetünk külföldi oldalakon is. Tafedim tea alkalmazása külsőleg.

Tafedim tea termékek

Tafedim tea 25 filter

Tafedim tea 25 filter

Az antivirális és antibakteriális hatással rendelkező tafedim tea enyhíti a gyomor- és bélpanaszokat, valamint jótékony tulajdonságaival segíthet a légúti betegségek tüneteinek kezelésében. Enyhe vízhajtó.

Ár: 2990 Ft
Megnézem

Tafedim gél 50 ml

Tafedim gél 50 ml

Rengeteg Euphorbia terem a világon a különböző kontinenseken és sokuk tartalmaz gyógyító hatóanyagot, de mellette mérgező anyagot is, aminek következtében nagyon kevés Euphorbia gyógynövény.

Ár: 2995 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!